Wat doen we

Wat doen we?


CNC draai- en freeswerk, enkelstuk of seriematig, in elk materiaal: daar zijn we goed in bij Hempenius Metaalbewerking!

Een klein team van vakmensen heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in met name enkelstuks productie en het fabriceren van kleine series.

Hierbij hebben wij een sterk specialisme in de productie van spuit- en gietmallen ontwikkeld. Aangeleverde CAD tekeningen worden rechtstreeks ingelezen in één van onze vijf computer gestuurde freesmachines.

Ook voor reparatie of het vervangen van bestaande onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van het defecte model vervaardigen wij een nieuw of gerepareerd onderdeel. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing.

Wij verspanen voornamelijk metaal, maar ook kunststoffen worden met de grootst mogelijke precisie bewerkt. Onze jarenlange ervaring in combinatie met ons moderne machinepark staan garant voor een puntgaaf eindresultaat.

KENTEQ ERKEND LEERBEDRIJF

"Wij bieden opleidingsmogelijkheden op VMBO en MBO niveau, die voornamelijk binnen het bedrijf plaatsvinden.''

 

Wij zijn een draaierij waar u vanaf de ontwikkelingsfase terecht kunt!


De hoogte van de prijs van inkoop wordt bepaald door de samenwerking in de ontwikkelingsfase. Deze vorm van keten integratie is essentieel voor een correcte offerte en duurzame en langdurige samenwerking.

Lees hierover meer in deze PDF van de Rabobank. De hoogte van de prijs van inkoop wordt bepaald door de samenwerking in de ontwikkelingsfase. Deze vorm van keten integratie is essentieel voor een correcte offerte en duurzame samenwerking. Lees hierover meer in deze PDF van de Rabobank.